ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞEVKİ AKGÜN İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, içinden çıktığı toplumun değer yargılarını özümsemiş, gücünü geçmişinden alan, toplumu adına geleceğe dair plan ve projeleri olan, yeniliklere açık, özgüveni gelişmiş, araştırmacı, sorgulayıcı niteliklere sahip öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, milli ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendine yetebilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek okulumuzun temel amacıdır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sevkiakgunimamhatipoo.meb.k12.tr

Adres - Konaklı Mah. / Kazım Karabekir Cad. / No 392 /Merkez / IĞDIR

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Iğdır ilinin merkezine 5 km uzakta konumlandırılmıştır. Doğu Beyazıt yolu üzerinde Toki konutlarının bulunduğu alandadır.

Adres - Konaklı Mah. / Kazım Karabekir Cad. / No 392 /Merkez / IĞDIR

Ulaşım Okulumuza ulaşım oldukça kolaydır. Öğretmenlerimiz servisle gidip gelmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz taşıma imkanından yararlanmaktadır. Okulumuza dolmuşla da ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine 5 km uzaklıktadır.